ناحیه اصلی منو
ناحیه منو

از سین سرطان تا سین سلامتی

دایرکتوری جامع سرطان در ایران

امروز : دوشنبه, ۵ اسفند , ۱۳۹۸
مکان فعلی شما : صفحه اصلی / سلامت > اسیدهای چرب امگا ۳ مانع پیشرفت سرطان

اسیدهای چرب امگا ۳ مانع پیشرفت سرطان

نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند. به گزارش فانوس، نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب ...

نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

به گزارش فانوس، نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

به گفته محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا، دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ در روغن ماهی موسوم به EPA و DHA وجود دارد و سومین نوع آن گیاهی است.

در بررسی آنها تاثیر این سه نوع اسید چرب امگا ۳ در رشد تومور سرطان در موش‌ها مورد مقایسه قرار گرفت و آنها دریافتند، مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی در بزرگی تومورها و کاهش ۳۰ درصدی در تعداد تومورها همراه است.

پژوهشگران آمریکایی باور دارند، اسیدهای چرب امگا ۳ به دلیل خاصیت ضد التهابی منجر به کاهش ریسک ابتلا به سرطان می‌شوند.

محققان تأکید می‌کنند، بهترین راه برای تامین این اسیدهای چرب خوردن ماهی‌هایی‌ست که گوشت تیره رنگی دارند و به ماهی آب‌های سرد معروفند؛ بارزترین نمونه این ماهی‌ها سالمون است.

خبرنامه ایمیلی

با عضویت در خبرنامه حساب من جدیدترین اخبار اقتصادی را هر شب در ایمیل خود مشاهده کنید