اسیدهای چرب امگا ۳ مانع پیشرفت سرطان

نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

به گزارش فانوس، نتایج یک بررسی نشان داده است، اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می‌کند.

به گفته محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا، دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ در روغن ماهی موسوم به EPA و DHA وجود دارد و سومین نوع آن گیاهی است.

در بررسی آنها تاثیر این سه نوع اسید چرب امگا ۳ در رشد تومور سرطان در موش‌ها مورد مقایسه قرار گرفت و آنها دریافتند، مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی در بزرگی تومورها و کاهش ۳۰ درصدی در تعداد تومورها همراه است.

پژوهشگران آمریکایی باور دارند، اسیدهای چرب امگا ۳ به دلیل خاصیت ضد التهابی منجر به کاهش ریسک ابتلا به سرطان می‌شوند.

محققان تأکید می‌کنند، بهترین راه برای تامین این اسیدهای چرب خوردن ماهی‌هایی‌ست که گوشت تیره رنگی دارند و به ماهی آب‌های سرد معروفند؛ بارزترین نمونه این ماهی‌ها سالمون است.

این مطلب را از دست ندهید:
تاریخچه شناسایی سرطان خون

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error:
به کمک نیاز دارید؟ ارتباط از طریق واتساپ

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24